Οδηγίες για εγγραφή στο ΠΣΔ.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Παρακαλούμε, όσοι δεν έχετε κάνει εγγραφή των μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.), να προβείτε στην εγγραφή τους.

Ο σχετικός σύνδεσμος είναι ο:

https://register.sch.gr/students/

ενώ αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://register.sch.gr/students/docs20/StudentsRegisterHelp.pdf

Καλό θα είναι να εκτυπώσετε ή να γράψετε σε ένα χαρτί το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του/της μαθητή/τριας για να μη μπαίνετε στη διαδικασία ανάκτησης σε περίπτωση που αυτά ξεχαστούν.

Αν, ωστόσο, έχετε κάνει εγγραφή στο ΠΣΔ και έχετε χάσει τους κωδικούς πρόσβασης, μπορείτε να κάνετε ανάκτηση κωδικών στο σύνδεσμο:

https://www.sch.gr/manual/registerintro/#password

Οι πληροφορίες ανάκτησης θα έρθουν στο e-mail που έχετε δηλώσει κατά τη δημιουργία του λογαριασμού. Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε να κάνετε ανάκτηση κωδικών με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το δάσκαλο του τμήματος προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα από το Σχολείο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, οι κωδικοί του ΠΣΔ είναι απαραίτητοι για την είσοδο των μαθητών/τριών στις πλατφόρμες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, οι διαθέσιμες πλατφόρμες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης είναι η e-me (http://e-me.edu.gr) και η eclass (https://eclass.sch.gr/). Πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία τους μπορείτε να βρείτε στην πρώτη σελίδα κάθε πλατφόρμας.

 

Ο  Διευθυντής

 

Λεωνίδας Ι. Ευθυμίου

Αφήστε μια απάντηση