Ανακοίνωση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αγαπητοί γονείς- κηδεμόνες,

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία!

Την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, Δευτέρα 13-09-2021, και λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19, o καθιερωμένος Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στην αυλή που βρίσκεται ανατολικά του σχολείου με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών. Στον Αγιασμό θα μπορούν να παραβρίσκονται οι γονείς-κηδεμόνες των μαθητών/τριών σε οριοθετημένο χώρο τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (χρήση μάσκας και απόστασης 1,5μ.). Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο από 9:00 π.μ. έως 9:15 π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 10:15 π.μ..

Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο θα γίνει μόνο με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος self-test, το οποίο διενεργείται έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα: την Δευτέρα και την Τρίτη. Κατ’ εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του σχολείου ο έλεγχος θα διενεργηθεί την Κυριακή και την Τρίτη. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απαραίτητη για μαθητές και γονείς-κηδεμόνες.

Μετά τον Αγιασμό, οι μαθητές/τριες της Α’ τάξης με έναν συνοδό γονέα-κηδεμόνα θα οδηγηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα τους δοθούν οδηγίες για τη λειτουργία του σχολείου και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στις τάξεις τους.

Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

 

Ο Διευθυντής

 

Λεωνίδας Ι. Ευθυμίου

 

 

Αφήστε μια απάντηση